Beste Lean boek van Nederland

Beste leanboek van Nederland

“Het beste lean-boek van Nederlandse bodem. Met duidelijke taal en veel voorbeelden en metaforen legt Rudy Gort uit hoe de voordelen van de lean-filosofie in de projectwereld tot grote verbeteringen kunnen leiden. Een cultuur die is geënt op ‘permanente verbetering’ en ‘respect voor mensen’
Helder en overzichtelijk (full colour en met ruim 40 afbeeldingen) toont Rudy Gort – auteur van “het beste lean boek van Nederlandse bodem” – de kern en de kracht van lean.

Wat is lean, wat kun je ermee bereiken en waar komt het vandaan? Op deze vragen geeft Lean Basis een verdiepend antwoord. Helder en overzichtelijk (full colour en met ruim 40 afbeeldingen) toont Rudy Gort – auteur van “het beste lean boek van Nederlandse bodem” – de kern en de kracht van lean.
Lean Basis bestaat uit drie delen: Herkomst – Om de filosofie achter lean te begrijpen, worden eerst het ontstaan en de evolutie beschreven van wat wij nu lean noemen. In dit deel gaan we terug naar de kern. Principes – De achterliggende principes worden, met praktische voorbeelden, inzichtelijk gemaakt aan de hand van het ‘lean-huis’-model. Een holistische benadering van het hele systeem. Prestaties – Tot slot de resultaten. Het kan beter, sneller én goedkoper: een ogenschijnlijke tegenstelling. En dat is nog maar het begin; op weg naar een lerende en wendbare organisatie!
Dit boek is onderdeel van de trainingen door mij gegeven en zijn bij de cursusprijs inbegrepen!